dilluns, d’octubre 02, 2006

Sabadell i Reus demanen el traspás aeroportuari

El alcaldes de Sabadell i Reus juntament amb els presidents de les Cambres de Comerç i els aeroclubs de les dues ciutats van firmar la setmana pasada un conveni per demanar formalment la participació municipal a la negociació del traspas de les competencies i posterior gestió dels seus aeroports. La proposta, realitzada a petició de l'alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, esta oberta també a l'adhesió de l'aeroport de Girona, un equipamient que, segons Bustos, «te una situació diferent y molt complexa» per la seva ubicació i perque fins ara esta gestionada per mes d'una administració (Consell Comarcal y Diputació). El president de la Cambra de Comerç de Reus, Isaac Sanrom, va assenyalar després de puntualitzar que la institució no vol participar en la gestió aeroportuaria, que «el millor sistema de gestió es el que es comparteix entre la administració que esta mes en el territori y el sector privat». Segons Sanrom, els aeropuerts de Girona, Sabadell i Reus «tenim d'adelantar-nos i no esperar a que es solucioni el traspas del de Barcelona».

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

Algú em pot dir quina es la data prevista de fi d'obres de la nova terminal i torre de control de l'aeroport de Sabadell?

3:37 p. m.  
Anonymous Anònim said...

No crec que quedi molt, les obres estan en marxa ja!...La setmana pasada van acabar d'instalar la grua d'obres.

8:31 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Deu d'haver-hi un error.

Però no van fer retirar totes les grues a Kms de distància? Com pot ser que en fiquin una a dintre mateix? M'ha semblat senzillament brutal :-) Esperem que cap avioneta no faci una maniobra extranya i se la foti a l'aterrar. Quan creus que ja ho has vist tot,... :-) Que bó! Apa, cuideu-vos.

9:17 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home