dimecres, de novembre 02, 2005

Manifestació per exigir la inmediata re-obertura de l'aeroport (28.10.05)


Com a resposta al tancament il·legal de l’aeroport de Sabadell i com a conseqüència del segrest aeronàutic mes gran de l’historia, treballadors, socis i amics de l’aeroport -Unes 600 persones- es varen concentrar el passat Divendres dia 28 d’octubre per tal de demanar la reobertura immediata de les instal·lacions.

Després de llegir un manifest, es varen dirigir en una marxa lenta cap a l’autopista C-58 i la varen tallar en ambdós sentits.

Aquestes accions es repetiran cada Divendres fins a la reobertura de l’aeroport amb totes les seves activitats.

13 Comments:

Anonymous Anònim said...

Sí, no vegis quina gracia que vau fer tancant l'autopista... Diga'm tu quina culpa tinc jo de que us hagin tancat l'aeroport? Només se us pot ocórrer defensar lo vostre fotent als altres? Mostreu molt poca consideració pels altres. Consideració que per altra banda, sí que voleu per vosaltres... Feu el que hagueu de fer. Informar o el que sigui, però als veïns que tornen a casa amb la familia després d'estar currant deixeu-los estar!

8:46 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Queixa't a la web dels que han colaborat a tancar l'aeroport i de retruc l'autopista (http://www.stqv.org), en concret als Srs. Alloza i Arruga. També et pots queixar a l'alcalde de Sant Quirze, culpable de 4 victimes mortals. A tots ells demana'ls explicacions de perque haurás de fer cua cada divendres...

12:07 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Tu almenys tens curro!!! Jo soc treballador de l'aeroport i ara mateix estic sense feina. Em donarás tu els calers per arribar a fi de mes?!?!?! Et fots i a xupar cua! i a les properes eleccions, torna a vota al mateix alcalde!

12:16 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Sr de les 8.46AM, la meva recomanació és que vagis a treballar cada divendres utilitzant el tren, per que fins que no ens obrin l'aeroport i la gent d'alla pugui 'currar' com ho fas tu i pugui estar amb la família dignament com ho fas tu, ho farem repetidament. Petons!.

12:17 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Molt bé, a partir d'ara estic en contra de la gent que vol tancar l'aeroport, doncs.

Podrieu anar a emprenyar a l'Alloza aquest o a l'alcalde a casa seva, però no.... heu d'anar a tocar les pilotes a gent treballadora de Sabadell i Terrassa i a sobre dir-nos que ens fotem i a xupar cua...

I fixa't si és curiosa la manifestació que deixeu ben claret que l'autopista està tocant l'aeroport. Ara milers de persones prendran consciència del perill que és que hi hagi un aeroport d'avionetes tan aprop d'una autopista...

Ara que ho penso, no va aterrar una avioneta aprop, o a la mateixa autopista, ara fa uns anys?

Quan atureu els cotxes aprofiteu per explicar el perill que corren i demaneu firmes pel trasllat de l'autopista :-D

Fareu molts amics!

Feu això, poseu-vos encara a més gent en contra... Que en sou d'intel·ligents... Qui us dirigeix? Quin crack!

12:39 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Els cracks vosaltres, que heu fet tancar l'aeroport, ara no et queixis!

12:43 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Aquest llest deu anar a l'aeroport del prat a peu per un camí de carro... no m'extranyaría que l'anonim aquest sigui l'alloza...

12:46 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Un parat de la Unitat Hermética te un subsidi per un any i mig. A un instructor del aeroport en atur li donaran 100 Euros al mes. Algunes families son els dos treballadors del aeropor. Jo no crec en les violencies, peró donades les circumstancies, puc entendre lo d'aturar l'autopista i qualsevol altra cosa que facin.

12:57 p. m.  
Anonymous Anònim said...

És clar. El Dimecres els de la narcosala i el Divendres els de l'aeroport. I al ciutadà que va a la feina cada dia qui el protegeix?

Doneu l'adreça a on viviu per si algun dia em quedo a l'atur poder fer una barricada al vostre carrer! És exactament el mateix.

A més a més, com he dit, crec que l'estratègia no pot ser pitjor. Ara encara us poseu en contra a més gent. Ens mostreu que no feu les coses bé. Com les feieu abans?

2:42 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Tu ets un dels que ha tancat l'aeroport, ara no ens vinguis amb el cuento que ens posem gent en contra. Els ciutadants intel·ligents no volen que es tanqui l'aeroport. La minoría sou els que perdeu un llençol a cada bugada, frase que per cert, reflexa lo arcaics que sou. Estem al segle XXI i la gent utilitza secadora!

2:55 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Jo soc un veí cremat perquè ahir els de la narcosala no em van deixar passar per la ronda, i no vaig poder veure el barça, i a mes em vau fotre l'altre dia els de l'aeroport a l'autopista. Estic cremadíssim, això és el que estic: CREMAT!!!

4:05 p. m.  
Blogger Cessna said...

Doncs et recomano que demà pasis pels tunels de Vallvidrera noi...

4:08 p. m.  
Anonymous Anònim said...

En bien del “interés general”

Cerrado el Aeropuerto de Sabadell, sin que hasta ahora ningún responsable de Aena haya tenido a bien dar una explicación del por que se ha llegado a ésta situación, y dado que el único documento en que se apoya el mencionado cierre es en una nota de prensa del Ministerio de Fomento de fecha 24 Oct 2005, en el que se dice: "El futuro del Aeropuerto de Sabadell cuya existencia no afecta, de forma relevante a la red aeroportuaria del interés general": Analizaremos pues lo que parece ser clave en este tema, las palabras interés general, que se le niega a Sabadell.
-Art.149,20 de la Constitución Española : "Aeropuertos de interés general" como competencia exclusiva del Estado.
-Consejo de Ministros día 27 de Nov de 1981 .
Art. primero: Serán calificados como aeropuertos de interés general por la Subsecretaría de Aviación Civil, previos los informes y acuerdos previstos en el RD. Ley 12/1978, de 27 de Abril:
1 Los que reúnan las condiciones para servir al tráfico internacional.
2.Aquellos que, por su situación, características o capacidad de generar tráfico puedan incidir en el transporte o espacio aéreo.
3.Los que sean aptos para ser designados como aeropuertos alternativos de los anteriores.
4. Los que tengan interés para la defensa nacional.
¿No está quizás Sabadell en alguno de éstos puntos, si no en todos?
Y para redundar en lo anterior y visado por el mismo Ministerio que ahora en nota de prensa lo niega, solo recurrir a la O.M. (Orden Ministerial) de 16 de Julio de 2001, por la que se aprueba el Plan Director del Aeropuerto de Sabadell, en el que se lee textualmente : " El Aeropuerto de Sabadell, de interés general para el Estado, según el art. 149.1.20 de la Constitución y el RD 2858/1981 de 27 de Noviembre, sobre la calificación de aeropuertos civiles, es un aeropuerto ABIERTO (ahora ya no lo está) a todo tipo de AERONAVE ligera, en condición VFR y tráfico tanto NACIONAL como INTERNACIONAL".

Señores del Ministerio, Señora Ministra, tan difícil es leer lo que ustedes mismos escriben?

Comentario por Enfadado 07.11.05
.

8:27 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home